Publicitat
ESPORTS

Pelayo Suárez reforça la línia defensiva del CE Sabadell

Pelayo Suárez arriba provinent de l'Sporting de Gijón / REAL SPORTING

El Centre d’Esports Sabadell ha fet oficial l’arribada del defensa central Pelayo Suárez, qui arriba provinent de l’Sporting de Gijón, tot i jugar la darrera temporada, en qualitat de cedit, a l’SD Logronyès. Amb el fitxatge del jugador nascut a Gijón i de 24 anys, la direcció esportiva reforça una posició que ara com ara és la principal preocupació de Gabri Garcia, tal com va reconèixer, just després d’acabar el primer amistós: “És una de les nostres prioritats, trobar perfils molt concrets per la nostra manera de jugar”.

Pelayo, producte sorgit del planter de Mareo, va tastar la Segona Divisió A (202-21) i aquesta darrera temporada ha jugat 27 partits i ha marcat un gol. Amb l’arribada de Suárez a la Nova Creu Alta, Gabri Garcia compta amb Guillem Molina i el defensa asturià, a l’espera de poder comptar amb César Morgado, qui encara el tram final de la recuperació dels lligaments encreuats, i de conèixer el desenllaç final del cas Eric Monjonell.

Publicitat
Comentaris
To Top