Vallès

Trobada d’estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, uno de los espacios estrechamente vigilados

La Diputació de Barcelona ja ha anunciat que s’han obert les inscripcions per participar a la celebració

Els pròxims 22 i 23 de novembre Sant Vicenç de Castellet acollirà la X Trobada d’Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La Diputació de Barcelona ha anunciat que s’han obert les inscripcions per participar-hi. Les trobades se celebren cada cinc anys i s’hi poden presentar tots aquells treballs centrats en el patrimoni natural i cultural i en la gestió del parc natural i el seu entorn immediat.

Enguany, la celebració inclourà una sessió commemorativa sobre el 50è aniversari de la creació del parc natural. Està prevista una sessió específica sobre aquesta efemèride. La primera trobada va tenir lloc l’any 1987 a Matadepera i va servir per evidenciar la vitalitat del Parc i l’interès que desperta entre la ciutadania.

El parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac compleix 50 anys

Publicitat
Comentaris
To Top