Ciutat

FOTOS: Cridats a donar sang

A l’estiu baixen les reserves del Banc de Sang i Teixits, que ha fet una crida a rebre donacions per tenir prou reserves i fer front a les necessitats diàries.

El mercat de Sant Joan va acollir el passat dissabte la primera jornada de donació de sang d’aquest agost, i va tenir una bona rebuda, segons l’organització. Es van fer 43 donacions i, des del Banc de Sang, destaquen que hi va haver set persones que van donar per primera vegada. La pròxima convocatòria al mateix lloc és aquest dissabte, 13 d’agost. Abans, dijous 11 d’agost se’n podrà donar al centre cívic de Can Llong. Es recomana reservar cita prèvia al web https://www.donarsang.gencat.cat/.

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

donar sang

/ VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top