Publicitat
Ciutat

Nous sistemes de climatització a dos equipaments municipals

centre cívic de gràcia

Al Centre Cívic de Gràcia, situat a la plaça del Treball, s’han instal·lat quatre aparells d’aire condicionat

Centre Cívic de Gràcia, situat a la plaça del Treball

L’Ajuntament de Sabadell ha realitzat feines d’instal·lació de nous sistemes de climatització a dos equipaments municipals durant les últimes setmanes. El pressupost total destinat a aquestes tasques és de 74.336 euros.

Al Centre Cívic de Gràcia, situat a la plaça del Treball, s’han instal·lat quatre aparells d’aire condicionat, donant resposta a una sol·licitud de les persones usuàries.

A més, el nou sistema de climatització inclou un sistema de purificació ambiental que, quan detecta nivells alts de CO2, recupera aire de l’exterior i el renova a l’interior. El pressupost d’aquestes actuacions ha estat de 52.017,90 euros.

Pel que fa a les instal·lacions del Servei ciutadà d’acolliment a les persones immigrants (SCAI), ubicades a l’edifici del Vapor Escapçat, s’han instal·lat nous aparells d’aire condicionat a la planta primera i a l’espai de recepció. En aquest cas, la inversió ha estat de 22.337,99 euros.

Publicitat
Comentaris
To Top