Ciutat

Una conductora que quadrupla la taxa d’alcohol xoca contra un banc a Sabadell

L’accident es va produir a la confluència del carrer de Vilarrubias amb el carrer Rector Centena

Eren les 3.01h de dilluns quan a la confluència del carrer de Vilarrubias amb el carrer Rector Centena es va produir un accident de trànsit. Una conductora èbria, de 47 anys, va xocar contra un banc públic. A més, va afectar un turisme estacionat a la zona.

La Policia Municipal va realitzar les proves d’alcoholèmia a la conductora, que va donar positiu amb un resultat de 1,02 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

Els agents van instruir diligències judicials a la conductora com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques. Hi van intervenir dues unitats de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top