Publicitat
Ciutat

VÍDEO | Li roben el patinet elèctric en un comerç de Sant Roc i en hora punta

Les càmeres de seguretat de l’establiment van enregistrar l’individu, que aprofita un moment d’afluència de clients per a fer el furt

Les 9 del matí en un comerç a la plaça de Sant Roc, davant de l’Ajuntament de Sabadell. Ni així es pot abaixar la guàrdia. Un individu va ser enregistrat per les càmeres de seguretat de la Forneria Carreras furtant un patinet elèctric d’una de les clientes. Segons el testimoni de la víctima, els fets van ocórrer aquest dimarts quan anava a buscar esmorzar a l’establiment. La damnificada, una dona de 50 anys de Sabadell, va recolzar el patinet elèctric al taulell de la forneria mentre esperava el seu torn; pocs instants després, el seu patinet havia desaparegut.

En el vídeo s’aprecia com el lladre aprofita un moment d’afluència de clients a l’establiment per agafar el patinet i endur-se’l ràpidament sense que ningú el vegi. La víctima interposarà una denúncia aquest dimecres. “A pocs metres de l’Ajuntament, a plena llum del dia i rodejada de gent. Cal que tothom sàpiga que et poden robar en qualsevol moment, a qualsevol hora i a qualsevol lloc”, relata la perjudicada al Diari de Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top