ESPORTS

El femení de l’OAR Gràcia Sabadell afronta la Supercopa davant el Sant Quirze

Les jugadores de Carol Carmona en un entrenament sobre el nou parquet instal·lat al pavelló / Lluís Franco

La Supercopa obre la temporada 22/23 d’handbol. En categoria femenina tindrem representació sabadellenca amb l’OAR Gràcia, que aquest dissabte (19 hores) tancarà la fase classificatòria amb el derbi davant el Sant Quirze a la cerca d’un lloc a la final. Sant Vicenç i Granollers és l’altra semifinal. Aquest partit servirà d’estrena, d’una banda, de l’adequació que s’ha fet al pavelló gracienc per a l’accés de les persones amb mobilitat reduïda i, d’altra, del parquet tot just acabat d’instal·lar en substitució del terra sintètic. Els guanyadors de les esmentades semifinals s’enfrontaran pel títol el dilluns a Martorell.

Pavelló OAR

El nou accés al pavelló municipal de l’OAR Gràcia / Lluís Franco

En l’àmbit esportiu, el partit arriba molt d’hora per al Gràcia i el Sant Quirze (aquesta temporada a la Divisió Or), ja que sumen pocs dies de preparació. En aquest aspecte les verd-i-blanques de Carol Carmona acumulen amb una setmana més de rodatge i havent jugat els tres amistosos en la concentració efectuada a Bilbao, saldats amb derrota contra el Zuazo de la màxima categoria i victòries contra San Adrián i Kukullaga, ambdós de la mateixa categoria de Plata que el Gràcia.

A tenir en compte també que els dos equips han tingut moviments importants en les respectives plantilles i que estan en procés d’adaptació. No obstant això, s’espera que el partit ofereixi espectacle i que sigui força disputat en l’intent d’accedir a la final.

Comentaris
To Top