Ciutat

Joan Mena reivindica l’augment del salari mínim

Joan Mena
Joan Mena fent les declaracions / David Rigola

El candidat a l’alcaldia de Sabadell en Comú Podem, Joan Mena, ha demanat l’activació del salari mínim per “ajudar a les famílies més vulnerables” en unes declaracions fetes al carrer Indústria. Mena ha fet també una crida a la patronal perquè acceptin la mesura i ha destacat que el conseller de treball, Roger Torrent, encara no s’hagi posicionat.

Tornada a l’escola

Pel que fa a l’inici de curs, ha criticat la gestió del conseller Cambray: ” Té molts fronts oberts, és una gestió nefasta”. A més a més,  ha instat al Departament a buscar solucions immediates abans que els alumnes arribin a les aules, fent menció especial en aquells centres educatius de la ciutat on hi haurà barracons.

Festa major

Al ser preguntat per la festa Mena ha destacat “la il·lusió i les ganes de tornar a la normalitat” dels sabadellencs. També ha destacat Sabadell com a capital de la cultura catalana, “tenim molt potencial i ho hauríem de promocionar molt més”.

Comentaris
To Top