ESPORTS

Gabri Garcia: “Assumeixo tota la responsabilitat”

Gabri Garcia, lamentant-se durant el transcurs del partit a Castelló / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic arlequinat, Gabri Garcia, després d’encaixar la primera derrota de la temporada davant el CD Castelló (3-1).

Preocupació per la imatge del primer temps?: “Sí, evidentment que em preocupa. El plantejament que he fet és dolent i assumeixo tota la responsabilitat. Hem estat durant la setmana debatent la manera de combatre això d’avui, però a vegades prens decisions i t’equivoques. Tenim molta feina, però sabem on podem millorar defensivament. A la segona meitat, amb el canvi d’estructura, hem millorat”.

Problema del sistema o de la interpretació dels jugadors?: “Els jugadors fan el que creiem que pot funcionar i després ho plasmen sobre el terreny de joc. No volíem canviar gaires coses de la setmana passada, tot i que els rivals juguessin diferent, per continuar amb la mateixa estructura. I aquí hem fallat. Hauríem d’haver fet un altre plantejament a l’hora de defensar, per exemple, els seus interiors”.

El debut dels darrers en arribar: “La veritat és que el Pau –Víctor–, el Pau –Resta– i el Sergi –Garcia–, ho han fet bé i crec que són jugadors importants. Han entrenat pocs dies tot i conèixer poc els seus companys. Els canvis a la mitja part no era qüestió de res en concret. Veia alguns jugadors més cansats del que és habitual i perdent per 2 a 0 necessitàvem ser més valents, amb més recorregut, i anar a pressionar. Ha estat una manera de reactivar a l’equip”.

Mèrit del Castelló o demèrit del CE Sabadell?: “Tot és mèrit d’un o demèrit de l’altre. A la primera meitat ens ha costat molt. A la segona meitat, a través del gol, ens ha donat confiança i hem tingut el Castelló durant molta estona a camp propi defensant amb un equip que també vol la pilota. A la segona meitat ho hem intentat per dins i per fora, amb xuts des de fora l’àrea i centrades laterals, fent coses per apropar-nos al marcador. L’equip contrari ha defensat molt bé”.

Com de prop o de lluny està el Sabadell que vol Gabri Garcia?: “Estem lluny del què volem. Hem de ser més sòlids. Amb la pilota fem moltes coses bé, per tant, l’assignatura important és ser un equip sòlid al darrere”.

Comentaris
To Top