Publicitat
Ciutat

Quin és el millor barri de Catalunya? La Creu Alta de Sabadell, entre els candidats

El Tot es mou de TV3 ha situat el barri sabadellenc en la llista de candidats per convertir-se en el millor barri de Catalunya

Cada barri de Sabadell és únic i genuí. La ciutat té una gran riquesa, amb particularitats en les diferents zones que converteixen tots els racons en indrets dignes de ser explorats. Aquesta realitat no ha passat desapercebuda al programa de TV3 Tot es mou.

L’espai televisiu, que enguany s’emet als matins, ha posat la lupa sobre La Creu Alta de Sabadell. El programa conduït per Helena Garcia Melero ha situat el barri sabadellenc en la llista de candidats a convertir-se en el millor barri de Catalunya, una secció que permetrà descobrir els secrets que s’amaguen al territori català.

La Creu Alta, que el passat mes de febrer va fer 250 anys, compta amb tres rivals: el Sucre de Vic, Sant Magí de Cervera i el Serrallo de Tarragona. Així, cada mes es llançarà una votació per escollir entre quatre opcions i al final del mes el més votat passarà a la final.

La radiografia del barri

Per presentar les singuralitats d’aquest veïnat sabadellenc, diverses personalitats han participat en el programa, tot exalçant les seves bondats. Una d’elles és l’actriu Mariona Ribas, que en remarca el seu esperit cultural. Per ara, aquest dimecres el Tot es mou va trepitjar La Creu Alta per reivindicar, entre d’altres aspectes, que “té Festa Major pròpia, un hospital i gentilici, com que era un poble abans: els tallarets”. Tot plegat, comptant amb la guia d’una altra il·lustra veïna, l’escriptora Montse Barderi, guanyadora del premi Prudenci Bertrana 2019.

Barderi defensava a favor “la sensació de poble dins d’una ciutat”, que, tal com recorda, té 221.000 habitants. L’escriptora s’enorgulleix que sigui “un barri únic, especial per viure i d’una gran intensitat cultural”.

Publicitat
Comentaris
To Top