Ciutat

Nova cursa a Sabadell: la Race For Life pel càncer de mama vol reunir 1.000 corredors

Tots els beneficis aniran destinats a la fundació Oncolliga, que dona suport a les persones amb càncer i les seves famílies

Presentació de la Race For Life d'Oncolliga / D.S.

La Fundació Oncolliga organitza el diumenge 23 d’octubre la Race For Life pel càncer de mama. Es tracta d’una cursa solidària de 5 km que pren el relleu de la Women Race d’El Corte Inglés, que enguany s’ha traslladat a Tarragona. La sortida serà a les 10 h i les inscripcions ja estan obertes al web de www.mitjasabadell.cat i els dilluns de 17 h a 19 h es poden fer presencialment al centre cívic de Cal Balsach. L’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament col·laboren en l’organització de l’esdeveniment. La previsió és que s’hi inscriguin un miler de persones, tant dones com homes.

El recorregut sortirà des del carrer de Pi i Margall, a la Creu Alta. Els participants baixaran per l’avinguda de Francesc Macià, es dirigiran per la ronda de Zamenhof a la via de Massagué i, des d’allà, seguiran pel carrer de les Valls cap a la plaça del Pi-pi i el carrer de Gràcia. Des d’allà, un cop a la plaça de Sant Roc, els corredors creuaran entre l’església de Sant Fèlix i l’Ajuntament per continuar el recorregut Rambla avall. En arribar al cinema Imperial es farà un gir de 180 º per iniciar la tornada, que serà en línia recta per la Rambla, el Passeig, la via de Massagué, l’avinguda de l’Onze de Setembre i el carrer de Pi i Margall, on igual que la sortida hi haurà la línia de meta. Al final de la prova, els tres primers classificats de cada categoria (homes i dones) rebran un premi.

Els beneficis, a Oncolliga

Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre que vol donar a conèixer els serveis que ofereix des del centre cívic de Cal Balsach, el seu punt de trobada, a les persones que pateixen càncer i les seves famílies. “Que la gent s’animi a apuntar-se que ens ho passarem molt bé”, va dir la presidenta d’Oncolliga a Sabadell, Isabel Rojas, en la presentació de l’esdeveniment aquest dijous a Cal Balsach. Tant la regidora de Salut, Sònia Sada, com la d’Esports, Laura Reyes, van ser a la presentació en representació del consistori. Reyes va animar la ciutadania a apuntar-se a la cursa per donar suport a les persones que pateixen càncer, i Sada va remarcar que “si no ens veiem en cor de fer-la, participem en el dorsal 0 perquè durant l’any la fundació pugui continuar desenvolupant aquesta feina”.

El preu de la inscripció general és de 10 euros, i s’ha habilitat el dorsal 0 per qui no pugui participar en la cursa. Amb la inscripció, els participants rebran una samarreta solidària i una bossa de l’empresa tèxtil sabadellenca Yerse. Les inscripcions es tancaran dijous 20 d’octubre, tot i que els organitzadors asseguren que fins a l’últim moment es podrà fer, encara que sigui presencialment i sense tenir el nom imprès al dorsal.

Recollida de dorsals

La recollida de dorsals es farà el dissabte 22 d’octubre, el dia abans de la cursa, de 9.30 a 13 h i de 16 a 20.30 h al pavelló de Cal Balsach. Cada dorsal portarà el xip amb el qual es podrà consultar el resultat de la prova.

Comentaris
To Top