Ciutat

Matí amb retencions a les carreteres del Vallès

Un accident a l’altura de Montcada i Reixac poc després de les 9 del matí ha provocat circulació densa en sentit nord cap a Sabadell

Aquest dilluns s’ha despertat amb retencions a les principals carreteres que rodegen Sabadell. Des de primera hora, les cues s’han acumulat, especialment, a la C-58, on un accident a l’altura de Montcada i Reixac poc després de les 9 del matí ha provocat circulació densa en sentit nord cap a Sabadell, on s’ha tallat un carril. El vehicle avariat en sentit nord ha provocat aturades des del nus de la Trinitat.

A més, a Ripollet, també en direcció a Sabadell, les cues s’han format a l’altura del km. 7-5. En sentit sud, cap a Barcelona, els problemes de circulació congestionada han obligat a obrir el carril Bus Vao a tots els vehicles, excepte camions de més de 7,5 tones.

Comentaris
To Top