Ciutat

Ferida una dona en ser atropellada per una moto sense assegurança

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Fruit de l’impacte, la víctima va patir ferides i va ser traslladada a l’Hospital Parc Taulí

Una dona de 65 anys va resultar ferida, de caràcter lleu, en ser atropellada per una moto aquest dilluns a la nit al sud de Sabadell. El succés va tenir lloc a la confluència dels carrers Daniel Molina i Fontanella. El conductor del vehicle, de 31 anys, va ser posteriorment denunciat per no disposar d’assegurança obligatòria.

La Policia Municipal de Sabadell, que va rebre l’avís a les 22.27 hores, ha assenyalat que la víctima va creuar el carrer per un lloc sense visibilitat per a la motocicleta. Fruit de l’impacte, va patir ferides i la van traslladar a l’Hospital Parc Taulí.

Els agents, a més de denunciar el conductor per no disposar de l’assegurança de responsabilitat civil, van immobilitzar la motocicleta. Fins al lloc dels fets es van desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.

Comentaris
To Top