Publicitat
Ciutat

La Crida per Sabadell fa bagatge i comença a preparar les municipals

escola estiu crida
Una 50a de persones han participat a les formacions / Victor Castillo

Les eleccions municipals són cada cop més a prop. Tot i quedar alguns mesos per la seva celebració els partits ja comencen a preparar-se. Aquest dissabte ha estat el torn de la Crida i el lloc triat el Centre Cívic de Sant Oleguer. Allà hi han realitzat l’escola de Formació d’Estiu Isabel Vila.

Adaptar-se al nou cicle

La trobada  ha suposat un espai de reunió entre diferents associacions i entitats de la ciutat. L’objectiu, començar a elaborar el  programa electoral, però també fer un repàs dels 10 anys de vida de la formació.“Els temps canvien i les propostes també ho han de fer, confluint sempre amb els nostres principis”, ha expressat l’alcaldable, Nani Valero. “El que busquem és fer un programa de la gent i per la gent, escoltant les seves necessitats i propostes”, ha afegit. 

Des de la Crida han destacat que el nou programa tindrà el del 2019 com a base, “ara el volem actualitzar tensant encara més cap a l’esquerra”.

escola estiu crida

“Aquesta és l’escola de la Sabadell rebel i reivindicativa”, ha expressat Valero / Victor Castillo

Anàlisi del context polític

A la presentació de l’acte també hi ha assistit l’actual diputat de la CUP, Xavier Pellicer.”Tenim una situació complicada tant de país com sanitària i als moviments populars, però cal continuar lluitant, perquè hi ha molts conflictes que cal solucionar”, ha puntualitzat.

escola estiu crida

L’actual diputat de la CUP ha volgut mostrar el seu suport a la candidatura / Victor Castillo

Pellicer ha destacat els 10 anys d’aprenentatge de la Crida, tant a l’oposició com el període on van cogovernar. També ha volgut parlar dels nous reptes als quals s’enfronten: “Cal que continuem organitzats i recuperem teixit popular, quan generem conflicte també generem moviment i transformació”. Per acabar, s’ha mostrat esperançat: “El projecte és clar, tenim el què i el com i estic segur que tornarem a reflotar”. 

Les jornades de formació han durat fins a gairebé les 16h amb diverses ponències i debats. Hi ha assistit una 50a de persones.

Publicitat
Comentaris
To Top