Ciutat

Mor la jutgessa Remei Bona a l’edat de 76 anys

La sabadellenca Remei Bona Puigvert ha mort la matinada d’aquest dijous, 29 de setembre, a l’edat de 76 anys. El decés s’ha produït a Màlaga, on vivia a la casa de la seva filla Carla Farrés Bona. Advocada, jutgessa i assistent social, va ser la primera dona de l’alcalde Antoni Farrés.

Remei Bona Puigvert, en una imatge d’arxiu / CEDIDA

Bona Puigvert, també coneguda com a ‘Mei‘, va néixer el 1945. Estava a punt de fer 77 anys i darrerament patia la malaltia de Parkinson.

En els últims anys, el seu nom va ressonar en la vida pública perquè va formar part de la llista de 33 jutges catalans que van signar un manifest a favor del dret a decidir de Catalunya i que, posteriorment, el diari La Razón va assenyalar en una doble pàgina interior publicant els seus noms i imatges.

Remei Bona Puigvert, mirada i somriure

Comentaris
To Top