Publicitat
Vallès

Organitzen una batuda per trobar l’Aria, una gossa desapareguda dilluns al Puig de la Creu

Aquest dissabte, a les 9.30 hores del matí, s’ha organitzat una batuda conjunta, que sortirà des de l’Era d’en Petasques de Castellar

“Portem quatre dies desesperats”. És el testimoni del Jaume Amigó, propietari de l’Aria, un rottweiler femella de set mesos, que porta des del dilluns a les 8 del vespre desapareguda. La gossa, que porta xip, va desaparèixer pel camí del Puig de la Creu, a la banda de Castellar del Vallès. Desorientada i de nit, li van perdre la pista després que comencés a seguir algun altre animal. “Vam estar fins la mitjanit buscant-la i en aquests dies hem pentinat diferents zones, però no hi ha hagut manera”, lamenta.

Aquest dissabte, a les 9.30 hores del matí, s’ha organitzat una batuda conjunta, que sortirà des de l’Era d’en Petasques de Castellar, amb l’objectiu de trobar la gossa. “Lluny de rendir-nos, seguirem buscant-la fins que surti”, avisa convençut el Jaume, que ha demanat col·laboració i que es posin en contacte amb ell en cas de veure algun gos que encaixi amb la descripció.

Una de les possibilitats és que la gossa hagi caigut en un avenc i que es trobi atrapada en una d’aquestes petites cavitats verticals. Per això, demana que qualsevol persona que passegi pels voltants de la muntanya on ha desaparegut estigui al cas del més mínim soroll.

Publicitat
Comentaris
To Top