Ciutat

La ronda Nord, pendent de la Generalitat

ronda Nord Quart Cinturó

L’alcaldessa Marta Farrés va confessar que es tracta d’un dels “grans disgustos del mandat”

El balanç de mandat de l’alcaldessa Marta Farrés, que va defensar la seva gestió a l’Ajuntament en un acte organitzat per Sabadell Cercle d’Entitats, va deixar diversos titulars. Un dels principals punts damunt de la taula i que s’ha anat repetint al llarg dels més de tres anys al capdavant del consistori és la situació de la ronda Nord.

Segons Farrés, es tracta d’un dels “grans disgustos del mandat”. Després de dos anys de negociacions, el Govern de la Generalitat es va desmarcar a l’últim moment d’un acord per fer la carretera, que ha de connectar Terrassa i Sabadell amb el Quart Cinturó.

“S’ha de deixar de ximpleries i treballar per a una via de país”

De moment, segons va detallar Farrés aquest dimecers, s’estan intentant refer els ponts. “En matèria d’infraestructures no tot s’arreglarà amb el tren. Encara es necessiten de viàries”, va remarcar l’alcaldessa, que va assenyalar la Generalitat. “S’ha de deixar de ximpleries i treballar per a una via de país”, va sostenir. “No té sentit que no ens puguem connectar amb el Baix Llobregat”, va afegir.

La ronda Oest, al nord, una infraestructura estratègica de la ciutat / ÓSCAR ESPINOSA

En el seu discurs, va recalcar la necessitat d’aquesta via, advertint que el govern espanyol finançarà el trajecte que dibuixi l’executiu català, tal com va traslladar la ministra Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en una visita al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

En qüestions cabdals del Vallès, com la ronda Nord, l’alcaldessa va assegurar que té una visió més enllà de la ciutat. “No jugo en clau de Sabadell, jo miro per tot el territori. Si li va bé a Terrassa, també li va bé a Sabadell”.

Nou acord al Parlament per desencallar la ronda Nord fins a Sabadell

Comentaris
To Top