ESPORTS

Max Alcalà s’adjudica l’Open Apialia en el Club de Tennis Sabadell

Open Apialia CT Sabadell
Els protagonistes, guanyadors i finalistes, en la tradicional foto amb els aplegapilotes del club / CEDIDA

El Club de Tennis Sabadell ha viscut una gran jornada final de l’Open Apialia internacional ‘Ciutat de Sabadell’. Max Alcalà s’ha adjudicat la victòria d’aquesta 28a edició després d’imposar-se amb autoritat a Álvaro López San Martín (3) en dos sets (6-4, 6-1) en la final disputada a la pista central davant un nombrós públic, que ha gaudit d’una setmana d’excel·lent tennis.

A les semifinals, Max es fa desfer del búlgar Leonid Sheyngezikht (6-4, 6-0), qui va pagar l’esforç del dia anterior quan va guanyar el suís Noah López en més de tres hores de partit i es va adjudicar el títol de dobles juntament amb el rus Gulin Svyatoslav. En el segon set, Max Alcalà va resoldre amb solvència. Álvaro López San Martín també va guanyar la plaça per la final amb facilitat davant David Jordà (6-2, 6-1).

Max Alcalà després d’ajudicar-se la victòria / CEDIDA

En el duel decisiu, la igualtat ha estat la tònica en el primer set que s’ha endut Max per 6-4. En el segon, Álvaro López San Martín no ha sabut respondre el joc contundent de Max, qui ha culminat així un gran torneig assolint aquesta victòria de prestigi i gairebé 2.000 euros de premi. En el lliurament de premis han participat diverses autoritats, com la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Laura Reyes, i representants de la Federació Catalana i el club sabadellenc, que ha demostrat, una vegada més, la seva gran capacitat organitzativa amb la directora del torneig, Yolanda Clemot, al capdavant. Tampoc ha faltat la clàssica foto final de tots els protagonistes, guanyadors i finalistes, amb els joves aplegapilotes. La tornada de l’Open, després de dos anys d’absència, ha estat un èxit rotund.

Comentaris
To Top