Ciutat

Afectacions puntuals al trànsit aquesta setmana a Sabadell

Les tasques a la via pública obligaran a modificar la circulació de vehicles en alguns trams i carreteres

El trànsit a Sabadell viurà aquesta setmana diverses afectacions en algunes zones de la ciutat per tasques de neteja, inspecció de la xarxa de clavegueram i millores generals en la via pública. Això obligarà a modificar la circulació de vehicles en alguns trams i carreteres.

A diferents cruïles d’Espronceda-Campoamor, les afectacions al trànsit es produiran entre les 7 i les 14 hores al llarg de tota la setmana. El motiu serà la neteja i inspecció de la xarxa de claveguerem.

A la Ronda d’Europa, entre giratori Punt Blau i la carretera de Terrassa, la construcció d’unes reixes de captació d’aigües pluvials ocuparà el carril dret en sentit a carretera de Terrassa. Les tasques, que es desenvoluparan fins al divendres a les 19 hores, obligarà a oferir pas alternatiu regulat per semàfor.

Durant tota la setmana, entre les 14 i les 21 hores, aproximadament, es produiran afectacions puntuals al trànsit en diferents cruïlles de Sol i Padrís per neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram.

Comentaris
To Top