Ciutat

El ple aprova una modificació del contracte de gestió de les escoles bressol municipals

Les escoles bressol són fonamentals per al desenvolupament cognitiu

El regidor d’Educació, Manuel Robles, ha dictaminat que “que els cursos no són reproduïbles. Cada curs canvia, i necessita canvis”

El ple d’octubre ha aprovat per unanimitat la modificació del contracte de serveis per a la gestió de les escoles bressol municipals. El regidor d’Educació, Manuel Robles, ha assenyalat “que els cursos no són reproduïbles” i ha remarcat la importància de modificar aquest contracte “atès que cada curs canvia, i necessita canvis”. El ple ha tirat endavant la proposta socialista per unanimitat de totes les parts.

Contractació del servei de menjador opcional, aprovat

També en matèria d’educació, s’ha portat a debat l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de menjador opcional als centres docents públics d’infantil i primària que formen part del sistema de gestió agrupada a Sabadell, amb criteris de qualitat, inclusió i sostenibilitat. Un tema que ja havia irromput a altres plenaris i que, ara, finalment ha aconseguit la seva aprovació amb la positiva de la majoria de la cambra, tret de l’abstenció de la Crida i ERC. Nani Valero, la portaveu de la Crida per Sabadell, ha emfatitzat en “la incompetència del govern” a qui atribueix una manca de planificació: “això de planificar no va amb vostès”, ha dit Valero per a sostenir que s’hauria d’haver previst amb més antelació. Tanmateix, el regidor d’Educació ha reblat “que estem, no a la casella de sortida, però a la segona casella, sí” i que amb l’aprovació “d’aquestes clàusules tècniques i administratives es podrà començar la licitació de la nova concessió de serveis”.

/ Victòria Rovira

Comentaris
To Top