Ciutat

Les 5 notícies que has de saber de l’actualitat sabadellenca

Després del cap de setmana, l’activitat torna aquest dilluns a ser frenètica

Després del cap de setmana, l’activitat torna aquest dilluns a ser frenètica. La ruptura entre ERC i Junts al Govern de la Generalitat encara cueja en l’ambit català i té repercussió a Sabadell.

L’exalcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ocuparà la conselleria de Territori. Actualment, ocupava el càrrec de vicesecretari general de Coordinació Institucional al consell d’Esquerra. Ara, passarà a una nova àrea del Govern, gestionada fins fa pocs dies per Jordi Puigneró.

L’exalcalde Juli Fernàndez serà el nou conseller de Territori

El PDeCat de Sabadell ha aprofitat les Jornades Europees de Patrimoni per exigir millores al Castell de Can Feu. El partit denuncia l’actual estat de degradació de l’edifici i reivindica una major defensa del patrimoni de la ciutat. Els demòcrates creuen que és un espai referent a la Sabadell: “ens dona la benvinguda a l’entrada, sigui en cotxe o amb el FGC, però no es valora prou”.

El PDeCat de Sabadell demana actuacions concretes al Castell de Can Feu

Un veí de Sabadell de 44 anys va morir aquest divendres en un accident a la C-32 a Gavà, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’home, motorista, va caure al ramal d’entrada de l’autopista amb el seu vehicle al quilòmetre 49 de la C-32, a l’alçada de Gavà.

Un veí de Sabadell mor en un accident a la C-32 a Gavà

Gabri Garcia va valorar la segona derrota consecutiva de la temporada del Centre d’Esports Sabadell, la primera a la Nova Creu Alta, davant l’Eldense (1-3). Tot i l’ensopegada, el tècnic arlequinat va assegurar que veu els jugadors entregats i convençuts del que s’està fent, malgrat “s’ha de competir millor”.

Gabri Garcia: “Hem de competir molt millor”

Arrenca la setmana amb la xarxa viària del Vallès carregada, amb retencions que han complicat el matí als usuaris de les carreteres. La congestió ha estat especialment notable a la C-58, amb les cues de cotxes com a protagonistes en diferents punts.

Matí amb retencions a les carreteres que connecten Sabadell

Comentaris
To Top