Ciutat

Quines són les principals reclamacions sobre la via de Massagué?

L'edifici de Correus, a la via de Massagué / VÍCTOR CASTILLO

La via de Massagué arrossega diversos deures pendents al llarg de tot el seu traçat entre la plaça de l’Àngel i la de les Dones del Tèxtil.

Recuperar Correus 

L’edifici és de l’Estat, i tant el Govern com Junts n’han reclamat el traspàs, de moment sense èxit.

L’edifici de Correus, a la via de Massagué / VÍCTOR CASTILLO

Des que el 2009 Correus es va traslladar al local on encara es troba, al carrer de la Indústria, l’edifici s’ha seguit degradant i acumula brutícia, la qual cosa ha generat crítiques dels veïns.

Eixamplar voreres 

En el tram fins als carrers de Garcilaso i Sant Francesc, les voreres estretes dificulten el pas de més de dues persones de costat. O, directament, de dues persones en sentits oposats per la mateixa vorera. Portar un cotxet o una cadira de rodes encara ho complica més, i és habitual veure persones caminant per la calçada.

Edificis i locals buits 

Revitalitzar la zona implica que els locals tinguin activitat igual que els edificis que estan buits. Per exemple, l’edifici de la cantonada nord del carrer de l’Escola Pia ha sigut en diverses ocasions un punt conflictiu, en el qual es va trobar un cadàver. L’Ajuntament va ordenar tapiar l’immoble.

Millorar la imatge 

Veïns i comerciants denuncien la imatge de “decadència” que donen pintades i cartells. El cas més flagrant es dona al local tancat de la cantonada sud amb el carrer de Garcilaso.

Nom a la plaça del Tintín 

La nova plaça davant de la Puríssima no té nom. Una proposta és que sigui la del Tintín.

“S’ha d’actuar ja a la via de Massagué”

Comentaris
To Top