Ciutat

L'Ajuntament ordena tapiar l'edifici abandonat de la Via Massagué on van trobar un cadàver

Operaris de l'Ajuntament acabaran de tapiar previsiblement aquest dimarts l'edifici abandonat de la Via de Massagué, 29, cantonada amb carrer de l'Escola Pia, al Centre. El consistori ha tramitat l'actuació de forma subsidiària per una qüestió de seguretat, expliquen fonts municipals.

El consistori va obrir un expedient de disciplina urbanística i va reclamar a la propietat, Bankia, que fes el tancament de l'edifici, però les mateixes fonts afegeixen que els propietaris no se n'han fet càrrec i per això s'actua d'ofici. L'expedient continua obert i un cop acabin les obres es reclamarà el cost al propietari. Mentre duren els treballs queden afectades les voreres de les dues façanes de l'immoble.

Operaris tapiant l'edifici de la Via de Massagué, aquest dilluns / D.S.

Tant el local de la planta baixa com la resta de l'edifici havien estat ocupats, el seu estat de deixadesa generava malestar entre els veïns i la seva història forma part de la crònica negra de la ciutat. El matí del 3 de maig del 2020 hi va aparèixer el cadàver d'O.J., un home de 42 anys, sense signes de violència i aleshores es desconeixia la causa de la mort. Segons fonts policials es tractava d'una persona amb nombrosos antecedents.

Un parell de mesos abans, al mateix lloc, la nit del divendres 21 de febrer un home va agredir sexualment la seva exparella, i quan els Mossos anaven a detenir el presumpte agressor es va intentar autolesionar, motiu pel qual va ser traslladat al Taulí, igual que la dona a qui se li va fer una valoració. També va ferir dos agents. Un cop l'home va rebre l'alta va quedar detingut pels Mossos i el diumenge el jutjat de guàrdia de Sabadell en va decretar presó provisional. En aquest cas, l'alerta del succés la va donar un vianant que va sentir crits a l'interior de l'edifici.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top