Ciutat

Presó provisional per a l’home acusat d’agredir sexualment la seva exparella a Sabadell

Els fets van passar divendres a la nit al centre de Sabadell

El lloc dels fets / LLUÍS FRANCO

El Jutjat de Guàrdia de Sabadell ha decretat presó provisional per a l’home acusat d’agredir sexualment la seva exparella al centre de Sabadell. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, un cop va rebre l’alta hospitalària, dissabte va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra, i diumenge a mans del Jutjat de Guàrdia de Sabadell.

L’home va quedar detingut després que la nit de divendres va agredir sexualment la seva exparella en un local abandonat de la Via Massagué, cantonada amb el carrer Escola Pia, segons va relatar la víctima als agents de la Policia Municipal. L’alerta la va fer un vianant divendres a les 23 h, en sentir crits que venien de l’interior d’un local.

Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses unitats de la Policia Municipal, que en accedir al lloc van trobar la dona sola a la part de baix de l’edifici. Ella mateixa va advertir els policies que la seva exparella li havia fet tocaments i havia fugit a la part de dalt de l’immoble.

Davant la impossibilitat de pujar-hi, els agents van avisar als bombers, que s’hi van desplaçar amb un camió amb escala. A través de la cistella, els policies van accedir als pisos superiors de l’edifici, on van localitzar el presumpte agressor amagat.

Els agents van procedir a reduir-lo, tot i que l’home va mostrar resistència en tot moment. En el moment de baixar-lo amb la cistella del camió de bombers va intentar llançar-se al buit, fet que els policies que el duien van evitar, moment en què també van quedar ferits dos agents. Un cop dins del cotxe patrulla també va seguir autolesionant-se, colpejant-se insistentment contra la mampara protectora que separa la part de darrere amb la de davant.

Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets i van traslladar la dona i l’home a l’Hospital Parc Taulí. Segons les fonts consultades, la dona es troba bé de salut tot i l’impacte dels fets, i tot apunta que l’agressió s’hauria limitat als tocaments narrats al mateix lloc dels fets.

Pel que fa al presumpte agressor, va quedar ingressat al centre hospitalari i detingut. Se l’acusa dels delictes de temptativa d’homicidi, agressió sexual, detenció il·legal, maltractament, trencament de condemna i agressió a agents de l’autoritat.

Seguiu l’actualitat de la ciutat a través del Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top