Publicitat
Ciutat

Mans Unides celebra la 25a Marxa de la Solidaritat pel rodal de Sabadell i Sant Quirze

La comarcal de Mans Unides Sabadell ha celebrat aquest diumenge la XXV Marxa de la Solidaritat. L’esdeveniment ha arrancat a les 9h del matí a l’estació de Can Feu- Gràcia (FGC). Allà els participants s’han pogut inscriure, rebent un petit dossier acreditatiu. El recorregut, marcat amb llaços blaus, ha visitat el Rodal de Sabadell i Sant Quirze del Vallès, passant pels boscos i torrents de Can Vinyals.

marxa mans unides

A les 9 h del matí els participants ja es trobaven preparats per iniciar la caminada / D.S

“Amb les marxes busquem ser visibles i sensibilitzar als sabadellencs”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Concepció Cabanes. Els donatius obtinguts seran destinats al barri de Kibamba, un suburbi de la capital de Tanzània. “Volem ajudar a nenes i dones que estan soles amb petites coses d’agricultura”, ha assegurat. Segons Mans Unides el programa beneficiarà directament 1000 persones i indirectament a 2200.

“Una bona causa”

La cita ha aplegat unes 147 persones amb ganes d’ajudar i gaudir d’una bona caminada. Fins i tot ha vingut gent d’altres localitats,  és el cas de la Mercè, Cristina i Teresa. “Una de les nostres amigues és organitzadora i ens convida, ja fa uns quants anys que hi venim”. “Voliem estirar les cames pels voltants de Sabadell i ens sembla una bona iniciativa”, ha explicat Òscar, qui ha assistit amb la seva filla petita.

marxa mans unides

Un centenar de persones han realitzat la ruta circular / D.S

L’esdeveniment ha tingut un recorregut circular i ha finalitzat a la mateixa estació de Can Feu-Gràcia. Després de l’acte, la propre cita solidària serà el pròxim 19 de novembre. A les 18 h la Faràndula acollirà la Gran Gala Solidària.

Mans Unides Sabadell organitza la XXV Marxa de la Solidaritat

Publicitat
Comentaris
To Top