Ciutat

Roben 300 m de coure de les instal·lacions del Trenet

Aquesta nit uns lladres s’han endut 300 m de cable de coure de les instal·lacions del Trenet, al Parc Catalunya. El fet ha obligat als responsables de l’entitat, CEMFES, a utilitzar el mètode tradicional -avisar per walkies- per fer funcionar els vehicles durant el diumenge. Mentrestant s’ha anat reposant el cablejat. El material robat permet fer funcionar els sistemes i semàfors informàticament.

Els fets han estat denunciats pel regidor Carles de la Rosa al seu Instagram. Segons De la Rosa, els lladres han accedit a la zona amb un cotxe. A continuació han obert les arquetes i han utilitzat el vehicle com a contrapès per estirar el cablejat.

El president de CEMFES, entitat sense ànim de lucre que gestiona el Trenet, Lluís Biosca ha explicat al Diari els fets: “Ha estat una sorpresa, un sector del circuit no responia i els semàfors no funcionaven. En comprovar les arquetes ho hem descobert”.

Imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top