Oci i cultura

Roc Casagran publica el recull de poemes ‘L’abraçada que’

L’obra passeja per “un món caòtic on es barreja l’amor, la paternitat, la melangia, les lluites o els somnis”

L'escriptor sabadellenc Roc Casagran, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El darrer recull de poemes del sabadellenc Roc Casagran (1980) ja es pot trobar a llibreries des d’aquest dilluns. És L’abraçada que (Amsterdam Llibres), una obra que passeja per “un món caòtic on es barreja l’amor, la paternitat, la melangia, les lluites o els somnis”.

La presentació de L’abraçada que serà dijous, a les 20.30 h, a l’Espai FOC Ventura. Serà en forma de recital poètic i musical, amb l’actuació de Casagran i el músic sabadellenc Carles Belda.

“L’abraçada que et salva del precipici i la que et deixa caure, l’abraçada que és coixí o armadura i la que és fredor i desesperança. L’abraçada que no vas poder fer i la que t hauries pogut estalviar”. Així és com es presenta la nova obra de Casagran, el seu tretzè llibre.

Professor de secundària i escriptor, Casagran va publicar fa vint anys el seu primer llibre, el recull de poemes Els carrers de les fàbriques (2002). Del mateix gènere, ha publicat Trènicament trennificats (2005), Després de Sarajevo (2005), L’ombra queixalada (2011) i Direm nosaltres (2018).

En el camp de la novel·la, ha publicat Austràlia (2008), Un ós panda al pas zebra (2011), Ara que estem junts (2012) i L’amor fora de mapa (2016). A més, va escriure a quatre mans amb el futbolista Oleguer Presas Camí d’Ítaca (2006), va versionar el Llibre de les bèsties (2015) i va escriure el llibre infantil il·lustrat T’estimo fins a l’horitzó (2021).

Comentaris
To Top