ESPORTS

Alexia Putellas, exjugadora del CE Sabadell, guanya la segona Pilota d’Or

Alexia Putellas amb la seva segona Pilota d'Or

La jugadora vallesana del FC Barcelona, Alexia Putellas, nascuda a Mollet del Vallès i amb una etapa de formació al Centre d’Esports Sabadell, ha guanyat la seva segona Pilota d’Or i es converteix en la primera jugadora a assolir aquest guardó dues vegades de manera consecutiva. S’ha imposat en la votació final a l’anglesa Beth Mead i la noruega Ada Hedergerg.

Alexia Putellas en la seva etapa formativa al Centre d’Esports

Alexia va militar els seus primers anys en el món del futbol al club arlequinat, concretament dels 8 als 11 anys. Després passaria pel futbol base del FC Barcelona, Espanyol i UD Llevant, fins a debutar com a sènior en el club blaugrana on s’ha convertit en la millor jugadora del món. El Centre d’Esports ha estat un dels nombrosos clubs que s’ha afanyat a felicitar a la davantera.

Aquesta segona Pilota d’Or arriba en un moment delicat a títol personal perquè a l’estiu va patir una greu lesió de genoll que la va deixar sense poder disputar l’Eurocopa. Ara es troba a mig camí de la seva recuperació. “Estic molt contenta d’estar aquí i m’enorgulleix rebre aquest guardó que recompensa la feina de tot el meu equip”, ha manifestat a la gala celebrada al Theáâtre du Châtelet de París. En categoria masculina, la Pilota d’Or, com era de preveure, ha estat pel jugador del Real Madrid, Karim Benzema.

Comentaris
To Top