Publicitat
Ciutat

Atropellen una dona de 80 anys mentre creuava un pas de vianants

Ambulàncies esperant a l'entrada del Taulí, dijous 24 de març / CEDIDA

La vianant va haver de ser traslladada a l’hospital Parc Taulí

Una dona de 80 anys va resultar ferida lleu aquest diojus després de ser atropellada per un turisme mentre creuava el carrer pel pas de vianants. La vianant va haver de ser traslladada a l’hospital Parc Taulí com a conseqüència de l’impacte.

Els fets van passar a la 1 del migdia al carrer de Bonaigua amb el carrer de la Madaleta, al costat de la plaça del Pi. La causa de l’atropellament, segons fonts policials, va ser la falta d’atenció a la conducció per part de la conductora del turisme. En el succés hi van intervenir una unitat de Policia Municipal i una unitat del SEM.

Publicitat
Comentaris
To Top