Publicitat
ESPORTS

El Club Natació Sabadell de vòlei torna a fer el doblet, ara a Les Naus

Una acció del duel masculí entre Club Natació i Torredembarra / CEDIDA (CNS)

Després d’estrenar el caseller de victòries a domicili, ara els sèniors del Club Natació Sabadell han confirmat la dinàmica positiva a la SuperLliga-2 guanyant els seus dos compromisos a Les Naus de manera força solvent. El masculí s’ha imposat al Cevol Torredembarra amb autoritat (3-0) en un partit dominat de principi fins al final.

Els jugadors de Roberto Pozzato han sortit molt concentrats i amb una bona construcció de joc han encarrilat el partit amb un 25-19 en el primer set. La superioritat s’ha accentuat en el segon (25-14) i malgrat una petita reacció del conjunt tarragoní, el tercer set s’ha decantat del cantó nedador (25-19) tancant el duel de forma inapel·lable. L’adaptació comença a ser un fet.

Amb més dificultats

El femení de Primera Nacional ha guanyat amb més dificultats davant el Garden Hotels Mallorca Volley (3-1). Ha estat una victòria molt treballada, de picar pedra. S’ha vist en un primer set molt disputat i amb alternances fins que les locals han sentenciat en la recta final amb un ajustat 25-23. El segon ha estat més clar (25-16), guanyant confiança, però ha reaccionat el conjunt balear per escurçar diferències (21-15) imposant la seva solidesa defensiva.

El quart set també ha estat molt equilibrat i l’equip de Xavi Perales ha tingut més encert en el tram final per sentenciar el partit amb un 25-22 i assolir el segon triomf de la temporada que confirma la bona dinàmica de les nedadores.

Publicitat
Comentaris
To Top