Publicitat
Diners

Bici Escapa obre la seva segona botiga a Barcelona

Bici Escapa

El nou establiment disposa de 1500 metres quadrats i d’un espai de tres plantes amb un carril de bici interior per dur a terme proves

Imatge de la nova botiga de Bici Escapa a Barcelona / CEDIDA

L’empresa sabadellenca Bici Escapa, propietat de la xarxa de concessionaris i tallers oficials catalana Quadis, ha inaugurat la seva segona botiga de bicicletes a Barcelona. El nou establiment, de 1500 metres quadrats i ubicat al carrer Viladomat número 310, és un espai de tres plantes amb un carril de bici interior per dur a terme proves i un pati exterior. 

La botiga inclou un servei de taller i un espai per a esdeveniment i activitats. A més, de cara els pròxims mesos està previst que ofereixi també serveis de biomecànica, nutrició, fisioteràpia, cursos de formació i altres aspectes relacionats amb el ciclisme. 

Bici Escapa ja disposa de cinc botigues en total: dues a Barcelona, una a Girona, una a Sabadell (on té la seu) i una a Madrid

La sabadellenca Bici Escapa inaugura la seva primera botiga a Madrid

Tancament de l’última botiga de Probike

Així mateix, l’obertura del segon establiment a la capital catalana també suposa el tancament de l’última botiga Probike que quedava a Barcelona després de l’adquisició de la companyia per part de Quadis el 2021, juntament amb la compra de Bicisport

Bici Escapa Barcelona

Imatge de l’interior de la nova botiga de Bici Escapa a Barcelona / CEDIDA

D’altra banda, el director general de Bici Escapa, José Luis Pardo, afirma que la nova obertura a Barcelona respon a la “bona acceptació” per part de la comunitat ciclista del model de negoci de la companyia. “La nova botiga dona continuïtat a la voluntat de creixement de la companyia, que preveu noves obertures a l’Estat el 2023”, afegeix. 

Fundada el 1984, Bici Escapa s’ha consolidat en els darrers anys com un dels principals operadors de la distribució ciclista a l’Estat de la mà de Quadis. El 2021, l’empresa va vendre més de 15.000 bicicletes i va facturar 30 milions d’euros, el doble que l’any anterior.

Comentaris
To Top