Publicitat
Diners

Bici Escapa fa oficial la seva venda al grup Quadis

L’empresa de distribució de bicicletes va facturar 15 milions d’euros el 2020, gairebé un 50% més

El fundador Ramon Escapa, juntament amb el soci Francesc López/ O. ESPINOSA

La xarxa de concessionaris i tallers oficials catalana Quadis ha adquirit una participació majoritària en el capital de Bici Escapa. Aquesta companyia va facturar 15 milions d’euros el 2020, gairebé un 50% interanual més, i és un dels principals operadors de distribució ciclista a l’Estat. Amb aquesta operació, Quadis impulsa el seu pla estratègic d’expansió i desenvolupament i amplia la seva línia de negoci i l’aposta per la mobilitat sostenible. El D.S. va avançar els detalls de l’operació el dia 4 de gener.

La companyia té més de 80 anys d’experiència en el sector i representa 30 marques d’automoció a través d’una xarxa de tallers i concessionaris amb més de 100 punts de venda a l’Estat. “Aquesta operació incrementa la nostra oferta de mobilitat entrant en un nou mercat amb molt potencial de creixement, especialment el de les bicicletes elèctriques”, ha assegurat el co-conseller delegat de Quadis, Pol Soler.

“De la mà de Quadis, a Biciescapa li espera un futur de creixement i globalització del sector de la mobilitat, l’oci i l’esport, a l’ajuntar l’experiència, el coneixement i la digitalització del sector de les quatre i de les dues rodes”, ha explicat el fundador de Biciescapa, Ramon Escapa.

Durant 2020, la companyia va vendre gairebé 7.000 bicicletes, més de mil de les quals van ser elèctriques. L’empresa compta amb un punt de venda a Girona i un altre a Sabadell, amb més de 3.000 metres quadrats, el més gran d’Espanya. Així mateix, també té una plataforma de venda en línia, on ha registrat un increment del 100% des d’abril a causa de l’increment d’usuaris provocat pel confinament.

Bici Escapa ultima la seva venda al grup Quadis

Publicitat
Comentaris
To Top