Publicitat
Vallès

Una incidència a Rodalies provoca retards a l’R4

Problemes de mobilitat a la línia R4 de Rodalies Renfe des de primera hora d’aquest dimecres. Segons ha anunciat la companyia ferroviària a través d’una piulada, hi ha afectacions que poden superar els 20 minuts derivat d’una incidència a les instal·lacions entre Montcada Bifurcació i Cerdanyola.

La incidència ja ha estat solucionada i s’espera que al llarg del matí es pugui normalitzar totalment el servei.

Aquest passat dilluns es van produir retards i cues a les estacions de Rodalies de Sabadell degut a la primera jornada de vaga de maquinistes, que es va tancar amb algunes algomeracions als trens de l’R4 de Renfe. Aquest divendres hi haurà la segona jornada de vaga.

Retards i aglomeracions a l’R4 de Rodalies en el primer dia de vaga a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top