ESPORTS

Treballada victòria del Club Natació Sabadell de vòlei davant el Balàfia Lleida (3-1)

Alegria dels jugadors de Roberto Pozzato després del triomf / CEDIDA

Nou pas endavant. El Club Natació Sabadell masculí ha assolit una treballada victòria davant el Rodi Balàfia Lleida (3-1) que li permet allunyar-se de la zona perillosa de la SuperLliga2 de voleibol i situar-se en la zona mitjana de la taula. El partit ha estat de màxima exigència obligant als jugadors de Roberto Pozzato a una total concentració.

El primer set ha estat molt igualat fins al 10-10. A partir d’aquí el millor joc d’atac local ha estat clau per decantar la balança (19-14) i adjudicar-se definitivament el punt per un ajustat 25-22. Molt més còmode semblava el segon set quan els nedadors han aconseguit un avantatge contundent (20-10). Però el conjunt sabadellenc s’ha refiat i ha tret el peu de l’accelerador i això ha estat a punt de pagar-ho molt car perquè els lleidatans s’han acostat fins a un 22-20 i només una reacció final dels locals ha permès sumar el segon set (25-20).

La reacció visitant ha tingut continuïtat en el tercer set, dominat pel conjunt lleidatà des del primer moment (0-5 de sortida). Ha sabut mantenir el ritme i també les diferències per escurçar diferències en el marcador (2-1). El quart set ha començat amb màxim equilibri (14-13), moment en què el Club Natació ha imposat de nou el poderós joc d’atac per consumar la tercera victòria de la temporada (25-18) entre l’eufòria dels seguidors locals a Les Naus. Es confirma la bona línia.

Comentaris
To Top