ESPORTS

El soci del CE Sabadell podrà escollir el disseny de la segona samarreta de la 23/24

Aquesta és la segona equipació actual del Centre d'Esports, també escollida pel soci / Lluís Franco

El soci podrà tornar a decidir el disseny de la segona samarreta del Centre d’Esports Sabadell per la temporada 23/24. La temporada passada ja va participar en l’elecció sobre diferents opcions, però ara la novetat és que el club li ofereix la possibilitat de fer de dissenyador i crear la samarreta que vulgui.

L’objectiu és fer-lo partícip encara més directe, per demostrar la seva creativitat i originalitat. Ho pot fer descarregant la plantilla a través del formulari ConcursSegonaEquipació2023. Té un termini fins al 12 de desembre per portar el disseny de la samarrera de forma presencial a l’estadi, a través del formulari o compartint-la a les xarxes amb el hashtag #LaMevaSegona. Es poden presentar un màxim de tres dissenys per persona i només poden participar els socis.

Els quatre millors dissenys passaran a la final on la resta de socis escolliran quin és el que més els agrada. La votació definitiva es podrà fer fins al 29 de desembre i el guanyador s’anunciarà el mes de juny del 2023  juntament amb la presentació de la primera equipació arlequinada.

Comentaris
To Top