ESPORTS

Aprovat l’expedient de contractació per la nova il·luminació de la Nova Creu Alta

Les torretes de la Nova Creu Alta lluiran una nova il·luminació / Ll. F.

Endavant. La nova il·luminació de l’Estadi municipal de la Nova Creu Alta està una mica més a prop després que s’hagi aprovat l’expedient de contractació de l’obra anomenada ‘Millora energètica dels equipaments municipals de Sabadell’.

La licitació de l’obra es durà a terme mitjançant el procediment obert simplificat, amb un valor estimat del contracte de 493.314,27 euros, que amb el 21% d’IVA, resulta un pressupost base de licitació de 596.910,27 euros. El termini d’execució serà de 35 dies naturals, però encara no es coneixen les dates concretes. En principi, està previst fer-ho en dues fases i no afectarà la disputa de partits a l’Estadi.

L’objectiu de l’actuació és la millora de les condicions energètiques dels actuals sistemes d’il·luminació de l’equipament. Se substituiran les lluminàries actuals per unes de noves de tipus LED que oferiran més eficiència i també estalvi energètic. Aquesta actuació comportarà un increment i homogeneïtzació dels nivells lumínics segons la normativa NIDE II relacionada amb les normatives tècniques en instal·lacions esportives. D’altra banda, s’instal·larà un sistema centralitzat de control que permetrà regular en tres nivells els valors lumínics de l’Estadi.

Comentaris
To Top