Ciutat

Detinguts per cultivar més de 2.000 plantes de marihuana a un polígon de Sabadell

Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana

Els Mossos d’Esquadra va comissar, el passat 16 de novembre, 2.418 plantes de marihuana que es cultivaven en dues naus d’un polígon industrial de Sabadell. A més del cultiu, també 6,2 quilograms de cabdells preparats per a la venda i que assolirien un preu al mercat il·legal de 36.000 euros.

La Unitat d’Investigació de Cerdanyola es va posar rere la pista d’aquestes plantacions el passat mes de setembre i va derivar amb l’entrada dels espais a mitjans de novembre. Disposava de tota la infraestructura per al manteniment i preparació de les plantes: subministrament d’aigua, ventilació i es feia un ús fraudulent de la xarxa elèctrica.

Durant l’escorcoll, dut a terme el passat dia 16, es va detenir dues persones, dos homes, i posteriorment, una tercera, a Cerdanyola, com a presumptes responsables del cultiu i acusats dels delictes de defraudació del fluid elèctric i contra la salut pública. Tots tres van passar a disposició judicial dos dies després de l’entrada a les naus i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top