Publicitat
Ciutat

VÍDEO | Així lluiran la plaça Doctor Robert i el Racó del Campanar aquest Nadal

La tradicional encesa de llums de Nadal se celebrarà aquest pròxim dissabte a Sabadell, donant el tret de sortida a la campanya. Abans, però, amb l’objectiu d’arribar amb garanties a la inauguració, s’estan fent proves a diferents punts, com les dutes a terme aquest dimarts vespre al Racó del Campanar i a la plaça Doctor Robert.

Així, els sabadellencs van poder tenir un tastet de com serà la zona de l’Ajuntament, al centre, il·luminada durant aquestes dates assenyalades. A l’espai també hi ha les casetes de la Fira de Santa Llúcia, després que l’any passat s’estrenessin els nou models, similars a les que s’instal·len en països del nord d’Europa. L’emplaçament serà un dels punts neuràlgics de la festivitat, amb el Llaminer com una de les grans atraccions.

L’encesa dels llums del dissabte es farà en tres punts i a tres hores diferents, arrencarà al Racó del Campanar a les 18 hores, una hora després a la plaça del Pi i s’acabarà a les 20 hores a la Creu de Barberà. El tret de sortida a una agenda farcida d’activitats, que es multiplicarà d’actes a partir de la segona quinzena de desembre.

Consulta el programa de Nadal del 2022 a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top