Publicitat
Ciutat

El sabadellenc amb millor nota de la Selectivitat rep una distinció de Cambray

/ CEDIDA

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han presidit avui el lliurament de les distincions als alumnes amb millor nota a les proves d’accés a la universitat (PAU) 2022, a Sant Cugat. Els consellers han lliurat presencialment les distincions als 222 millors alumnes, entre els que es troba el sabadellenc Ramon Bernadas, de l’Escola Pia de Sabadell.

En aquesta convocatòria la nota PAU més alta és d’un 10, una nota que no es donava des del 2014. Aquesta màxima qualificació ha estat obtinguda per dos alumnes, Ramon Bernadas i un alumne de Sant Vicenç dels Horts.

En total, enguany hi ha 1.421 alumnes (1.256 el 2021), 861 noies (60,6%) i 560 nois (39,4%) de 38 comarques de Catalunya que han rebut la distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU.

El titular de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, ha posat en valor que “darrere d’aquest acte, hi traspua un esforç innegable, feina i més feina per avançar i entendre cada cop millor tots els àmbits de coneixement”.

Gonzàlez-Cambray, per la seva banda, ha expressat la seva alegria pels distingits: “Estem molt orgullosos de tots vosaltres, del sistema educatiu català, que ha tret el millor de vosaltres, i, sobretot, dels docents”.

“La clau per a treure un 10 és llegir i respectar les hores de son”

Publicitat
Comentaris
To Top