Publicitat
Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

La situació del patrimoni sabadellenc és un dels temes habituals a la ciutat. La Caserna o els nous pisos de lloguer assequible irrompen en els últimes hores com a informacions rellevants a Sabadell.

L’hostaleria és el sector d’activitat econòmica que més llocs de treball guanya a Sabadell respecte a fa un any, en termes percentuals i absoluts. La dinàmica de l’hostaleria és diferent de la resta de sectors, ja que la majoria han registrat menys contractes signats.

La contractació laboral creix a l’hostaleria (+20%)

ERC trasllada la pressió sobre el futur de la caserna de la Guàrdia Civil al Govern de Sabadell i a l’Estat. “La pilota és a la teulada del PSOE i el PSC, que ara ostenten el govern allà i aquí”, insisteix Gabriel Fernàndez.

ERC insta el Govern a accelerar els tràmits perquè la caserna de la Guàrdia Civil torni a ser de Sabadell

L’empresa municipal d’habitatge Vimusa preveu incorporar de forma imminent 14 pisos al parc de lloguer assequible. Els habitatges formen part d’un bloc del carrer d’Eduard Brossa (la Creu de Barberà).

Sabadell incorpora 14 pisos al parc de lloguer assequible

L’adequació del local del nou Centre de Serveis Socials al Sud es farà durant l’any que ve, 2023. La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest dilluns les obres amb un pressupost de pràcticament 280.000 euros a l’empresa Construccions Josep Ramon SL.

Les obres del Centre de Serveis Socials del Sud es faran durant el 2023

L’handbol sabadellenc està de dol. Amb 82 anys ens ha deixat Joan Bru, un dels grans referents de l’època daurada del Centre d’Esports Sabadell.

Mor Joan Bru, un dels grans referents de l’handbol sabadellenc

Publicitat
Comentaris
To Top