Publicitat
Ciutat

Sabadell rebrà una ajuda per implantar la zona de baixes emissions

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha concedit 2.187.358 euros en ajuts a Sabadell i 15 municipis de més de 20.000 habitants que els havien sol·licitat per dissenyar o implantar zones de baixes emissions (ZBE) entre el 2022 i el 2025.

Els ajuts provenen del Fons Climàtic, alimentat amb la meitat dels ingressos obtinguts amb l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica i el 20% de la recaptació de l’impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient.

A més de Sabadell, els municipis que rebran finançament per dissenyar i per implantar aquestes zones són: Santa Perpètua de Mogoda, Manlleu, Sitges, Lloret de Mar, Tortosa, Tarragona, Palafrugell i Lleida. Cambrils, Montcada i Amposta el rebran per a actuacions de redacció de projectes de disseny, d’informes tècnics o d’estudis de viabilitat de les ZBE. Mentre que Sant Joan Despí, Reus, Terrassa i Rubí per a la implantació d’aquestes zones, incloent-hi les corresponents a les zones tranquil·les acústiques en aglomeracions.

La zona de baixes emissions de Sabadell tindrà vint controls

Publicitat
Comentaris
To Top