Ciutat

La ronda Nord i la reunió d’alcaldes vallesans marquen l’actualitat a Sabadell

La ronda Nord, sobre la taula en la reunió dels alcaldes del Vallès amb el conseller de Territori, Juli Fernàndez, ocupen bona part de l’actualitat sabadellenca aquest dijous.

És l’última carta. Els alcaldes del Vallès es reuneixen aquest dijous Juli Fernàndez per demanar-li que construeixi la ronda Nord de Sabadell i Terrassa. La nova carretera connectaria les dues ciutats amb Castellar del Vallès i permetria enllaçar la comarca amb el Baix Llobregat nord –Sabadell i Martorell– en només vint minuts.

Últim avís de Farrés i Ballart a la Generalitat: o la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, o res

Si hi ha algú que necessita la ronda Nord de Sabadell i Terrassa, és Ignasi Giménez (1979), alcalde de Castellar del Vallès i president del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Giménez ha parlat amb el Diari sobre l’actualitat i la importància de la infraestructura.

Ignasi Giménez (Castellar): “La Gran Via de Sabadell s’ha convertit en el nostre viacrucis”

Aquest 1 de desembre es commemora el dia mundial de la lluita contra la sida. El cap de Malalties Infeccioses de l’hospital Taulí, Manel Cervantes, parla de la importància d’acabar amb l’estigma i treballar en la detecció precoç.

Manel Cervantes: “La sida no és una malaltia que et mata pel fet de tenir-la”

Ja hi ha proposta guanyadora per a dibuixar com serà l’espai que hi ha entre el passeig de Can Feu i la carretera de Molins de Rei, el passeig creat en soterrar els FGC.

El passeig d’FGC que volen els veïns

Es compleixen dos anys de la mort de Víctor Nuño. Aquest jove de Castellar del Vallès, de 18 anys, va perdre la vida en un accident laboral, a causa de diferents negligències de l’empresa on treballava des de feia només 12 dies, Ferros Sabadell, dedicada al sector del metall. La família reclama que es faci justícia.

Dos anys de la mort de Víctor Nuño en un accident laboral: “Encara reclamem justícia”

Comentaris
To Top