Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres

Arribem al tram final de la setmana amb la mobilitat de Sabadell com un dels principals punts d’atenció. A més, el Nadal va sent cada dia més protagonista a la ciutat.

La primera reunió entre el conseller de Territori, el sabadellenc Juli Fernàndez, i els alcaldes del Vallès ha deixat dos grans titulars: el Govern de la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Sabadell estan d’acord a allargar la ronda Oest fins a la carretera de Castellar, però, en canvi, es mantenen les discrepàncies per connectar les dues capitals vallesanes amb una nova carretera.

Generalitat i Sabadell, d’acord a allargar la ronda Oest fins a Castellar

Amb la plaça del Doctor Robert plena de gom a gom, el Llaminer i el Soldadet van inaugurar dijous el primer dia del Calendari d’Advent Gegant que es projecta a la façana de l’Ajuntament de Sabadell. La màgia del Nadal queda inaugurada amb el compte enrere per al 25 de desembre.

El Nadal a Sabadell: el Llaminer destapa la primera finestreta del Calendari d’Advent

El Departament d’Educació destinarà 8.510.574 euros a millorar l’eficiència energètica i el confort tèrmic dels centres educatius del Vallès Occidental. A Sabadell es destinaran més d’1,5 milions d’euros de la partida per millorar el confort tèrmic de quatre centres educatius.

Un milió i mig d’euros per millorar el confort tèrmic de quatre escoles de Sabadell

La xarxa de càmeres de videovigilància als espais públics continua incrementant-se. Els darrers dies s’han instal·lat 2 nous aparells a la plaça d’Espanya i 5 més a l’Eix Macià i parc de Catalunya.

Noves càmeres de videovigilància a la plaça d’Espanya i a l’Eix Macià

Festes de Nadal i conciliació familiar no són conceptes antagònics. L’Ajuntament de Sabadell ofereix enguany dos espais de cangur gratuïts a la ciutat, coincidint amb el període de vacances escolars.

Servei de cangur per a infants per Nadal

Comentaris
To Top