Ciutat

El Nadal a Sabadell: el Llaminer destapa la primera finestreta del Calendari d’Advent

llaminer calendari advent

El Llaminer obrirà les finestretes del calendari d’advent per descobrir una història diferent cada tarda, fins al 24 de desembre, a les 18.30h

Amb la plaça del Doctor Robert plena de gom a gom, el Llaminer i el Soldadet han inaugurat el primer dia del Calendari d’Advent Gegant que es projecta a la façana de l’Ajuntament de Sabadell. La màgia del Nadal queda inaugurada avui amb el compte enrere per al 25 de desembre.

Avui, centenars de persones han descobert la primera història del calendari: la del Soldadet Trencanous, un dels entranyables amics del Llaminer i que està perdudament enamorat de la Ballarina. Ara bé: hi ha algunes discussions entre la parella. Un personatge que vam conèixer el Nadal passat a l’espectacle musical Somriu al Nadal. Els personatges han aprofitat la inauguració del calendari, també, per a cantar el tema del Nadal.

Les fotos amb el Llaminer

El Llaminer serà l’encarregat d’obrir totes les finestretes del calendari d’advent gegant per descobrir una història diferent cada tarda, fins al 24 de desembre, a les 18.30, puntualitat anglesa. Com a novetat d’enguany, el Llaminer i els personatges, un cop ja pentinats i ben arregladets, baixen després de descobrir les finestretes del calendari a la Caseta del Llaminer.

Calendari advent sabadell

És un photocall on infants i famílies es poden fer fotos amb ell. Una novetat qu ha causat furor: tothom ha volgut fotografiar-se amb el protagonista del Nadal a Sabadell, i s’hi han estat una bona estona esperant. La caseta estarà oberta de l’1 al 24, el 27 i el 31 de desembre a les 18:45 h. Del 28 al 30 de desembre i de l’1 al 4 de gener a les 20:15 h.

Ara bé, la festa continua després de la nit de Nadal: a partir del dia 27 de desembre i fins al dia 4 de gener els personatges protagonitzaran el show Somriu al Nadal, que ja va esdevenir un èxit en la seva primera edició l’any passat, i que enguany ve carregat de sorpreses. L’espectacle amplia fins a 52 el nombre de passis, incorporant nous personatges i alguna cançó d’estrena.

El Calendari d’Advent revelarà la primera finestreta aquest dijous

Comentaris
To Top