Publicitat
ESPORTS

L’Espanyol guanya el 13è Memorial Luque-Gallardo

Els jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols de la final. / Lluís Franco

El Memorial Luque-Gallardo posa punt i final a un gran cap de setmana al barri de Can Rull. Els 16 equips participants i els més de 200 jugadors que han format part de l’experiència, han pogut viure un gran ambient on s’ha respirat companyonia i futbol.

Finalment, s’ha alçat amb el trofeu l’RCD Espanyol que s’ha imposat al FC Barcelona per 3 a 1 en una final que ha omplert de gom a gom la ZE de Can Rull. El Real Betis, que es va imposar als penals al Atlético de Madrid a la final de consolació, ha tancat el podi de la 13a edició del torneig.

L’obrador perico, amb aquest triomf, es consolida com el club que més vegades ha guanyat el Memorial. Amb 6 títols, ja avantatja en dos al seu rival en la final, el FC Barcelona que es queda amb 4.

El balanç del cap de setmana ha estat molt positiu a Can Rull i familiars, amics i acompanyants dels participants han gaudit d’un torneig que segueix despertant gran interès entre els clubs de tot l’estat. Així, es podria dir que la tornada del Memorial dos anys després per la pandèmia, ha estat un èxit.

Resultats eliminatòries

Quarts
CE Mercantil 0-2 FC Barcelona
Atlético de Madrid 3-1 Girona FC
Real Betis 4-0 OL Rovenian
RCD Espanyol 7-0 EF Valls

Semifinals
FC Barcelona 2-0 Atlético de Madrid
RCD Espanyol 1-0 Real Betis

3r i 4t lloc
Real Betis 2-2 Atlético de Madrid (penaltis Betis)

Final
FC Barcelona 1-3 RCD Espanyol

Publicitat
Comentaris
To Top