Ciutat

Segona part del pont passada per aigua

Una parella passeja sota la pluja a la Plaça de Sant Roc

Aquesta setmana estava marcada pels dos festius, dimarts i dijous, que condicionaven laboralment molts sabadellencs. Per a aquells que tinguin festa en la segona part de setmana, l’aigua podria jugar una mala passa en cas de voler fer una escapada.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, s’espera que les pluges arribin aquest dijous a Sabadell i a la resta del territori català.

Així, les precipitacions podrien començar al matí i intensificar-se durant el migdia i primera hora de la tarda. De cara al divendres, els núvols continuaran sent protagonistes, tot i que sense descarregar en forma d’aigua.

Les temperatures màximes podrien quedar per sota dels 10 graus durant tot el dia, amb mínimes per sota dels 6ºC a primera hora del dijous, segons el pronòstic del Meteocat.

Comentaris
To Top