Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

L'espectacle Somriu al Nadal / LLUÍS FRANCO

Les últimes hores han deixat notícies de diversos àmbits a Sabadell. El Nadal, la cultura o els esports, protagonistes en un cap de setmana farcit d’activitats.

Un nou sistema de deducció fa que les famílies de Sabadell hagin perdut més de 5.000 euros respecte a fa dos mesos. Concretament, 5.302 menys, situant-se per sota dels 25.000 euros.

Un ajust estadístic recalcula a la baixa la riquesa de les famílies de Sabadell

Desbloquejar el projecte de la Ronda Nord. Aquesta és la nova demanda que planteja Salvador Illa per negociar els pressupostos amb Esquerra.

Illa reclama la ronda Nord de Sabadell i Terrassa per aprovar els pressupostos

Et proposem 10 plans per gaudir del Nadal a Sabadell. No hi falten la visita a la Fira de Santa Llúcia o els tradicionals Pastorets. Consulta les propostes del Diari.

Els 10 plans d’aquest Nadal a Sabadell

Un Sabadell experimental, amb 10 canvis a l’onze inicial, només va poder plantar cara a un Murcia superior a la segona part. Els de Gabri Garcia van perdre a la Nueva Condomina i acaben la jornada en zona de descens.

Un Sabadell experimental cau sense excuses a la Nueva Condomina (3-1)

Cinc alumnes del Sant Nicolau, al programa de talents de Fundació Catalunya-La Pedrera. Berta Marsellach, Lucia Pérez, Paula Carmona, Guida Bracons i Martina Peig han estat seleccionades per participar en dues iniciatives de recerca de joves talents científics.

Cinc alumnes del Sant Nicolau, al programa de talents de Fundació Catalunya-La Pedrera

Comentaris
To Top