ESPORTS

CE Sabadell: lesió d’Alberto Fernández i baixa temporal de Gerard Escoda

Alberto Fernández celebrant el gol a Los Pajaritos davant el Numància / Ll. Franco

Dos noms han acaparat el protagonisme del Centre d’Esports a les últimes hores i per un motiu negatiu. El club ha confirmat que Alberto Fernández, després de les proves realitzades, pateix el trencament del menisc extern de la cama esquerra i a partir d’ara es valora quin tractament s’aplicarà. Pot ser de tipus conservador o directament la intervenció quirúrgica, o sigui una artroscòpia, la qual cosa significaria uns tres mesos de baixa.

Un contratemps molt important per a Gabri Garcia, que considera el menut extrem murcià com una peça fonamental en el seu esquema d’atac. De fet, va debutar en la primera jornada amb només dues sessions d’entrenament substituint al lesionat Jaume Piñol davant l’Amorebieta. En total, ha participat en 13 de les 16 jornades disputades. Només les lesions l’han apartat de la titularitat i l’equip ho ha notat, per exemple en els dos últims partits.

Primer va patir una lesió muscular (va durar 7 minuts contra l’Intercity) i es va recuperar en un termini inferior del previst, per tornar contra la Real Sociedad B, disputant els 90 minuts. Després, va ser clau en la remuntada al camp del Numància amb un golàs i va disputar els últims 25 minuts al Nou Estadi Costa Daurada contra el Nàstic. Llavors ja es parlava de molèsties al genoll que li van impedir jugar contra Real Unión i l’últim duel a la Nueva Condomina tot i viatjar. Ara, s’ha confirmat el pitjor pronòstic.

Baixa de Gerard Escoda

D’altra banda, el club ha informat aquest dimarts que el director esportiu, Gerard Escoda, estarà “unes setmanes de baixa per una intervenció quirúrgica”, sense especificar res més. Durant aquest període de temps assumirà les seves funcions de manera interina el seu segon als despatxos, Jaume Milà, en un moment important de la temporada perquè s’obre l’1 de gener el mercat d’hivern i el Sabadell podria ser un dels protagonistes, amb la marxa d’alguns jugadors i l’arribada de fitxatges per intentar millorar les prestacions de la plantilla.

Comentaris
To Top