Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

Aquest dimarts arriba amb el CAP Can Llong en portada. Abans de la seva obertura, les crítiques s’aguditzen en diversos sectors que denuncien les mancances de personal a l’equipament.

Membres de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), de l’unió veïnal Can Llong-Castellarnau, residents del barri i de la plataforma Marea Blanca es van concentrar dilluns davant del nou equipament, dies abans que obri les seves portes, per demanar canvis abans que s’inauguri.

Descontent amb el CAP de Can Llong: “Volem més bates i menys corbates”

Per la seva banda, la Generalitat ha presumit d’equipament entre els retrets de veïns i entitats, que consideren que el servei que s’ofereix “queda coix” per a un barri en creixement.

Salut: “Està bé el CAP Can Llong, els serveis es poden ampliar”

L’Ajuntament de Sabadell ha tornat a demanar la subvenció de 4 milions d’euros per transformar el riu Ripoll que a l’estiu va ser rebutjada. La sol·licitud s’ha fet novament a la Fundación Biodiversidad -que depèn del Ministeri per a la Transició Ecològica- i els diners provindrien dels fons europeus Next Generation.

Sabadell torna a demanar 4 milions d’euros per transformar el riu Ripoll

Yumba, Coco, Charlie i Bartolo ja estan a casa. Els quatre lloros que van ser robats la setmana passada al local d’Emplumados Club de Sabadell han estat recuperats en les últimes hores, segons ha explicat l’associació a través de les xarxes socials.

Final feliç per als quatre lloros robats a Sabadell: “Ja són a casa”

Aquest dilluns s’ha obert la cita prèvia per lliurar la carta a l’Ambaixador Reial, que ha de contenir totes les peticions de cara al 6 de gener.

Ja es pot demanar cita amb l’Ambaixador Reial

Comentaris
To Top