ESPORTS

La millor jugadora del món visita la Nova Creu Alta

La vinculació d’Alexia Putellas amb el Centre d’Esports Sabadell ha estat reivindicada habitualment per ambdues parts. Fa pocs dies, la millor futbolista del món va visitar la Nova Creu Alta, en una trobada que el club ha compartit en un missatge a les xarxes socials. La futbolista nascuda a Mollet va signar una samarreta, entre altres accions durant la jornada.

La migcampista del Barça, que actualment s’està recuperant d’una greu lesió al genoll, va arribar amb set anys a les categories inferiors del Sabadell, on s’hi va estar fins que als 11 anys. La guanyadora de la Pilota d’Or ha repassat en diverses entrevistes aquella etapa formativa a l’entitat arlequinada.

Els inicis d’Alexia Putellas al Sabadell, a la TV

Comentaris
To Top